Beoordelingen van Sushi 123 Waalre

Recente recensies van Sushi 123 Waalre

5 sterren na 22 reviews

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is niet echt bijzonder. De rijst is een beetje flauw. Het smaakt een beetje als de sushi in de supermarkt. De vulling is wel prima.

Reactie van Sushi 123:Beste Meneer/Mevrouw, We vinden het heel vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar verwachting heeft gesmaakt. Wij nemen onze beoordelingen erg serieus en zijn dan ook benieuwd wat er niet goed bevallen is. Wij stellen het zeer op prijs als u contact met ons wilt opnemen en dan kunnen we wellicht tot een tegemoetkoming komen. Groetjes, Team Sushi123 Waalre

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Aangenaam verast. Goeie kwaliteit en ik bestel dus zeker vaker!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de gegrilde shashimi 2 stukken tonijn/zalm te weinig. Belooft volgende keer recht te zetten. Goede service...

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi, vers van smaak. Ook de combinaties die aangeboden worden in een pakketje zijn erg smakelijk. Deze keer 3 kleinere porties besteld om zelf te combineren, alles goed voor elkaar genoeg wasabi en soy saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, alles zeer netjes , en op tijd klaar. Volgende keer weer !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was blij verrast dat ze om 12u al open waren. Mijn eten was precies klaar toen ik binnen kwam. De bediening was erg vriendelijk. Eh het belangrijkste; de sushi was erg lekker. Al met al dus een lekker en goed vullende lunch gehad.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vriendelijke bediening. Bedankt!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling iets te laat bezorgt. Wat warm moest zijn was koud. Verder wel lekker maar niet super. Verhouding rijst/ vulling van de sushi niet naar verhouding. Te veel rijst.....

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi en sashimi met heerlijk verse vis. Prima verpakt en bestelling was op tijd klaar om af te halen. Prijzen liggen meer op het niveau van een sushi restaurant dan van andere afhaalgerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en grote keuze

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede, super verse sushi! De bezorging duurde wat lang, een uur, maar was het wachten meer dan waard! Aanrader!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Optijd klaar en erg lekker!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat wij bij Sushi 123 hebben besteld. Is zeer goed bevallen, lekkere gerechten mooie porties.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de Sushi lekker, ik miste alleen wel een wat uitgebreidere kaart.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, alles naar wens!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wasabi vergeten bij te doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, met goed veel vis. Ziet er allemaal verzorgd en vers uit. Als ik 1 verbeterpunt mag noemen; bij mijn online bestelling moest ik betalen voor het toevoegen van sojasaus, wasabi & gember, maar bij het afhalen bleek je dit gratis mee te kunnen krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn blij met de komst van Sushi123 naar Waalre. Kwaliteit van het bestelde eten is prima en de afgesproken afhaaltijd klopte perfect! Het bestelproces via de website verliep moeizaam: het duurt even voordat je het knopje voor afhalen hebt gevonden. Ook de menukaart is niet echt overzichtelijk zoals de hard copy menukaart die wij in de zaak kregen. Jammer dat het filiaal in Waalre niet aan thuisbezorgen doet.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, sushi was goed zou iets pittiger mogen.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi en aardig personeel bij het afhalen!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooie nieuwe zaak bestelling keurig op tijd klaar. Vriendelijk personeel. En lekker gegeten. 1ste indruk top.