Beoordelingen van Sushi 123 Waalre

Recente recensies van Sushi 123 Waalre

5 sterren na 150 reviews

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Zoals altijd! Dit keer ook nog eens een lekker toetje erbij gekregen. Aanrader

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam pas 3/4 uur later dan opgegeven tijd zonder ook maar n berichtje dat het door welke reden dan ook uitliep. Op de aangegeven bezorgtijden kreeg ik een beticht dat ze onderweg waren wat niet was want 3/4 later kwamen ze pas. Toen ik gebeld had op dat moment bleken ze nog aan de bestelling moeten te beginnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Wij bestellen vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gevulde sushi, erg lekker!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

super goeie kwaliteit, echt heerlijk gegeten, goede kwaliteit-prijsverhouding, leuke extraatjes!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en fantastische service en levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en alweer heerlijk gegeten. Het toetje was een leuke verrassing. Snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen + bezorging ging prima. De sushi zelf was ook prima. Er zaten zelfs een paar extraatjes bij, dank :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, echt aanrader! Beste kwaliteit van de regio tot dusver.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit top! Erg lekker, daarnaast extra Sushi van het huis gekregen. Voor ons de eerste keer maar gaan zeker terugkomen. Kan het iedereen aanraden. Nogmaals....TOP....dank je wel Sushi 123

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi op tijd geleverd. En nog wat extra gratis mini loempia’s en toetjes gekregen 😁 dat is service!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op oudejaarsavond gekozen voor 18:30 bezorging en ze waren er om 18:30 precies! Super lekkere sushi en nog wat kleine extraatjes gekregen. Bedankt voor de goede service!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, vers en stipt op tijd bezorgd.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, heel klantvriendelijk en gastgericht. De sushi was heerlijk en de extra verrassing voor de verjaardag van mijn vrouw ook. Bedankt voor deze leuke actie

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was 45 minuten later als wat was doorgeven. Maar was super lekkere sushi

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer klantvriendelijk en super lekkere sushi

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en optijd klaar!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers! En verrassing dat jullie er nog wat extra sushi er bij hebben gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en makkelijk te bestellen Ben gebeld om door te geven dat bestelling vertraging opgelopen is Lumpias extra ontvangen ivm vertraging Lekker gegeten!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedank ervoor!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vriendelijk, snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat de bestelling 10 min later zou komen. Sushi 🍣 was erg lekker! We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit zoals steeds!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe steeds perfect. Echter nu meer dan 30 minuten tussen bericht dat de bezorger onderweg was en levering. Gevolg: warme gerechten koud en taai geworden. Jammer

Reactie van Sushi 123:Excuses voor het ongemak. In de toekomst gaan we daar extra goed op letten. Dank u wel voor de feedback.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor het eerst viel de sushi helemaal uit elkaar. Bij elke hap opnieuw...

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd super goed en hele vriendelijke mensen

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk genoten van de verse sushi alles klopt bij dit bedrijf stipt op tijd echt een aanrader wij bestellen snel weer ga zo door echt top in deze vervelende periode voor de restaurants

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super gegeten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en punctueel bezorgd: top!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en precies op tijd geleverd. Ze verdienen een 10...

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons de eerste keer. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!! Heerijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi, stipt op tijd, een feest om te zien en te eten. Enorm vriendelijk personeel. Voor de zoveelste keer hebben ze gezorgd voor een top diner, blij dat ze in het dorp zitten ✌️

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere temaki, California, gunkan, futo en sashimi van Jacobsschelp. Bezorging stipt en vriendelijk

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Was op tijd klaar om op te halen. Alleen (nieuwe?) soya saus in zakjes vonden wij allebei echt niet lekker. Heel zoet. Tip: bij sommige gerechten wordt komkommer strookjes toegevoegd. Bij andere sushi afhaal restaurants is dit wit radijs. Dat vinden wij veel lekkerder. De komkommer voegt niets toe aan het gerecht.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goed verzorgd, alles smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is fresh and make individual what in my case is perfect because i am pregnant. I will come back for sure 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker maar wel jammer dat er overal komkommer in verwerkt was. Californian roll was flauw. Zeker voor herhaling vatbaar! Service was goed en snel.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goede service, ik had voor 20.00 besteld en door drukte belde ze op dat het 15 min later werd en er als compensatie 4 extra sushi bij hadden gedaan. zeer nette service. kwaliteit was goed

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen stokjes, geen wasabi en geen gember erbij ontvangen en maar 1 heel klein zakje soya saus voor 64 stuks sushi! (Partyschaal + sushirol) De sushi was naar 1 kant vd ronde schaal verschoven. Schaal was ook niet mooi “opgemaakt”. Ook was de bezorging 25 minuten later dan beloofd. Rijst was erg droog en flauw van smaak. ( te weinig rijstazijn en suiker?) Dit was onze 1e kennismaking met Sushi 1 2 3 Waalre. Viel erg tegen. Jammer.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en punctueel op tijd bezord: helemaal top!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi! Mail van aangepaste tijd kwam erg laat binnen dus best wel even moeten wachten tot het klaar was. Maar helemaal goed gemaakt omdat we wat extra sushi hebben gekregen, LEKKER!!!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi Vriendelijk personeel We hebben genoten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt en verzorgt en het voornaamste heerlijk van smaak.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang, maar het was heel fijn dat we daarover werden gebeld. Ook aardig dat we wat extra kregen.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier vaak, maar de kwaliteit vandaag was niet zo goed. De gyoza was zwart verbrand aan de randen. Te lang gebakken en zonder saus. Sushi viel uit elkaar en was erg warm en droog. Krab zag er zelfs vreemd en erg slap uit. Erg jammer, misschien de vaste mensen op vakantie? Volgende keer hopelijk beter.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi en goede service. Als de bestelling later klaar is lossen ze dat netjes op.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi en fijne service. De eigenaar nam zelfs de moeite me even te bellen om te overleggen ivm glutenallergie. Top restaurant!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service, heerlijke sushi! Aanrader

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed & lekker! Misschien goed om eens te kijken hoe het plastic bij het afhalen wat verminderd kan worden.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en vriendelijk personeel zeker een aanrader. Tot snel weer!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

alles keurig verzorgd en super vers op de afgesproken tijd geleverd.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van het heerlijk bereide eten. Nu nog een oplossing bedenken voor al dat plastic verpakkingsmateriaal.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en altijd vriendelijk geholpen.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel, vers en heerlijk

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden, al paar keer hier sushi besteld. Je proeft de versheid, complimenten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi en mooi op tijd bezorgd

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was geweldig!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en netjes!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden Alles vers Echt een aanrader Boffen in ons dorpje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen en goede sushi

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, fijne smaken

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg goed. Bezorging heel slecht. Als ik om 15.00 bestel en doorgeef dat het er om 17.30 moet zijn en het er dan om 17.45 is... Dat kan echt niet. En als je dan in 10 minuten moet eten omdat om 18.00 de klanten er alweer zitten dat is dat zonde van hoe duur het is. Beter gaan plannen :)

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en perfect geleverd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer en het was super!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer erg goed

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen iedere maand wel een keer bij Sushi 123 Waalre. Personeel zoals altijd keurig netjes. Ik werd gebeld dat de bestelling een kwartier eerder klaar was. Eten is iedere keer prima, hoewel net iets teveel peper bij de tonijn sushi wordt gebruikt.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De suchi was heerlijk vers Goed verzorgd Perfect op tijd Een aanrader

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Niet te beste maar hij is zeker wel lekker. Vriendelijke service.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Loeihete gyoza's. Heerlijke sushi!! Zoals altijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al krijg ik bevestiging voor een latere tijd dan ik ingetoetst heb bij bestelling ga ik ervan uit dat het minstens een kwartier NOG later bezorgd wordt. De regel lijkt te zijn: te laat

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer super

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten! Echt top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe sashimi takaki is echt super van smaak. Bezorging op de minuut van de afgesproken tijd

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi’s en bezorging binnen half uur.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Klaar op de afgesproken tijd en... lekkerrrrrrr!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben tevreden over de tijd waarop mijn bestelling bezorgt werd en ook de kwaliteit was erg goed. Wij gaan vaker bestellen bij Sushi123 Waalre

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn allebei heel erg ziek geworden na het eten van de sushi. We hebben hier altijd goede ervaringen gehad maar deze keer is er echt wat mis gegaan lijkt het. Heel vervelend!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers 👍

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie sushi echt heerlijk hoor! Alleen hij valt echt zo snel uit mekaar.. Ik kan hem niet eens met stokjes oppakken. Dat is echt het enige wat ik altijd zo jammer vind. Voor de rest alles perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten en snel bezorging. Ben helemaal gek op de miso soup en ebi tempura 😋 lekker!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fast delivery. One of the best sushis in town. We just love it. Super recommend it!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, snelle/goede service👍🏻

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom erg lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, alleen lang wachten 1,5 uur na de iDeal betaling staat de bezorger voor de deur. Wel met gratis mini loempia’s voor het lange wachten.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zooo lekker! Echt een aanrader! Supersnelle bezorging en fantastische Sushi 🍣.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede sushi en top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, amazing service! Its the best in Nord Brabant . Me and my family love it. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze belde netjes op dat de bestelling Verlaat was, ook extra rol gratis gekregen😊 Helaas waren ze de stokjes vergeten.. de enige tegenvaller, sushi was heerlijk vers en van goede kwaliteit

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vers. Er werd netjes gebeld dat de bezorgtijd met 10 minuten overschreden werd. Top

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle levering!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk en attent personeel. Prima verse sushi.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Ruime keus en erg goed klaargemaakt. Service van de heren is ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

prima sushi's vers bereid voor afhaling, ik zag ook dat men daar ter plaatse kan eten, Sushi123 heeft circa 10 tafels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker hier besteld, smaakt erg goed. Wel 1 opmerking, in de Tuna roll 9 pieces zat opnieuw wasabi, terwijl dat niet in de omschrijving staat. Niet lekker als je daar niet gek op bent.

Reactie van Sushi 123:Beste marinke, Wij vinden het vervelend dat onze tonijn rol niet naar verwachting is bevallen. Wel kan ik u vertellen dat wij Geen wasabi gebruiken in onze sushi, daarentegen zit in onze Tuna Rol wel een pittige saus die samen bij de tonijn zit. Mocht er iets niet duidelijk zijn of wil u meer weten over onze producten kunt u met al uw vragen naar ons toekomen. Groetjes, team sushi123 Waalre

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi voor een goede prijs. Ook heel snel klaar!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, mooie presentatie, erg smakelijke sushi, stipt op tijd bezorgd mét gratis extraatje. Prima

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg goede Sushi, lekker snel klaar, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere Sushi, snel klaar, vriendelijk personeel, ik zou zo weer bestellen!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, en bestelling was compleet en netjes verpakt. Overall rating voor het eten: zeer matig. Ebi fry was erg lekker, de zeewier salade was okay en de bijproducten (wasabi, gember, soja) waren goed. Maar de maki in zowel de roll mix als de veggie mix vielen erg tegen. De gebruikte producten waren vers, maar niet in balans: veel te veel (best wel harde) komkommer en ook nog heel grof gesneden waardoor we het idee hadden rijst met blokjes harde komkommer te eten ipv sushi. En bij de spicy tuna zaten de kruiden er heel erg bovenop met als gevolg dat de kruiden tijdens het eten niet mengen met de shushi waardoor je kwa smaakbeleving geen spicy tuna eet, maar eerst een beetje tuna proeft en daarna pittig gekruide rijst aan het eten bent. Erg jammer.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en snelle service.!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker en erg vriendelijk personeel.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers! Je wordt gebeld als ze 5min later komen bezorgen dan de afgesproken tijd. 👍

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aanrader

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd verzorgd en erg lekker

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Aangenaam verast. Goeie kwaliteit en ik bestel dus zeker vaker!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de gegrilde shashimi 2 stukken tonijn/zalm te weinig. Belooft volgende keer recht te zetten. Goede service...

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi, vers van smaak. Ook de combinaties die aangeboden worden in een pakketje zijn erg smakelijk. Deze keer 3 kleinere porties besteld om zelf te combineren, alles goed voor elkaar genoeg wasabi en soy saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, alles zeer netjes , en op tijd klaar. Volgende keer weer !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was blij verrast dat ze om 12u al open waren. Mijn eten was precies klaar toen ik binnen kwam. De bediening was erg vriendelijk. Eh het belangrijkste; de sushi was erg lekker. Al met al dus een lekker en goed vullende lunch gehad.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vriendelijke bediening. Bedankt!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling iets te laat bezorgt. Wat warm moest zijn was koud. Verder wel lekker maar niet super. Verhouding rijst/ vulling van de sushi niet naar verhouding. Te veel rijst.....

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi en sashimi met heerlijk verse vis. Prima verpakt en bestelling was op tijd klaar om af te halen. Prijzen liggen meer op het niveau van een sushi restaurant dan van andere afhaalgerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en grote keuze

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede, super verse sushi! De bezorging duurde wat lang, een uur, maar was het wachten meer dan waard! Aanrader!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Optijd klaar en erg lekker!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat wij bij Sushi 123 hebben besteld. Is zeer goed bevallen, lekkere gerechten mooie porties.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de Sushi lekker, ik miste alleen wel een wat uitgebreidere kaart.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, alles naar wens!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wasabi vergeten bij te doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, met goed veel vis. Ziet er allemaal verzorgd en vers uit. Als ik 1 verbeterpunt mag noemen; bij mijn online bestelling moest ik betalen voor het toevoegen van sojasaus, wasabi & gember, maar bij het afhalen bleek je dit gratis mee te kunnen krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn blij met de komst van Sushi123 naar Waalre. Kwaliteit van het bestelde eten is prima en de afgesproken afhaaltijd klopte perfect! Het bestelproces via de website verliep moeizaam: het duurt even voordat je het knopje voor afhalen hebt gevonden. Ook de menukaart is niet echt overzichtelijk zoals de hard copy menukaart die wij in de zaak kregen. Jammer dat het filiaal in Waalre niet aan thuisbezorgen doet.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, sushi was goed zou iets pittiger mogen.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi en aardig personeel bij het afhalen!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooie nieuwe zaak bestelling keurig op tijd klaar. Vriendelijk personeel. En lekker gegeten. 1ste indruk top.