Reviews from Sushi 123 Waalre

Recent reviews

5.0
Lonne
21 September 2022

Heel lekker! vriendelijk en goede service.

Marjan
10 September 2022

We hadden een schotel voor 2 personen. Vond het jammer dat er dan 6 stuks met gebakken ui en 6 stuks met komkommer in zitten. Verder waren de stuks met zalm lekker!

Mariska
29 August 2022

Heerlijke pokebowl, bamisoep en vegetarische loempia’s 😋.

Manon van Beek
24 August 2022

Ik bestel vaker en ben altijd tevreden behalve deze keer. Er was te weinig aandacht besteed aan de sushi en de toppings.

Ab
19 August 2022

Was goed man ik werd geholpen door Jordan Teze aardige jongen

Rob
17 August 2022

Heerlijke pokébowl. Vers gemaakt en goeie service.

Mar
14 August 2022

Precies op de afgesproken tijd. Fijn dat er minder zoute soyasaus bij zat

Mary
12 August 2022

De sushi was heerlijk en precies op de afgesproken tijd geleverd voor herhaling vatbaar

Vic
7 August 2022

Goed en lekker. Snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M Jansen
1 August 2022

Heerlijke bami soep gegeten en de spring rolls (vegetarische loempia's) waren erg lekker. Sushi was net zoals andere keren erg lekker.

Lode van der Pol
1 August 2022

prima sushi, op tijd klaar, vriendelijke bediening

Pieter
29 July 2022

Heerlijke sushi en op de camping bezorgd tot aan de caravan. Top service.

Toon Timp
24 July 2022

Bij bestelling zat geen ketjap, wasami en geen gember! Wel een wat kale levering wat ik niet ben gewend.

Luijten
23 July 2022

De sushi leek niet vers. Er zat ook n soort bijsmaak van zeepachtigheid aan. Wij hebben eerder sushi gehaald hier maar toen smaakte het heel anders en beter. Uiteindelijk een gedeelte laten staan..was gewoon niet zo lekker.

Maaike
3 July 2022

Alles was lekker: yakitori, sashimi. En alles vers gemaakt.

Noortje
29 June 2022

De pokebowl ebi fry is heerlijk maar voor mij is de saus net iets te pittig, ik weet niet of het mogelijk is om dat aan te geven en evt aan te passen.

Ad
10 June 2022

Lekkere pokebowl gegeten. Chef 👍

Nancy
5 June 2022

fantastische sushi gegeten! Tijdig geleverd en erg lekker! Gaan we zeker vaker doen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marieke
28 May 2022

De rijst was te gaar

Peter Baijens
16 May 2022

levering keurig op tijd en eten lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daisy
15 May 2022

Super snelle bezorging, eten was vers & smaakte heel goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
15 May 2022

Heerlijk gegeten

Manon
13 May 2022

De sushi was heerlijk zoals altijd. Ik had alleen gevraagd of de tonijn niet pittig gemaakt kon worden en dit was toch gebeurd.

Marieke
9 May 2022

Heerlijk! We hadden de chef’s special gekozen en dit is echt een aanrader!

..
8 May 2022
Noortje
30 April 2022

Heerlijke pokebowl gehad, nog niet eerder bij jullie geprobeerd. Maar hij smaakte erg goed, voor herhaling vatbaar.

Lisette
30 April 2022

Alle stukjes vielen uit elkaar. Leek ook erg gehaast in elkaar gezet. Geen lekkere sushi.

Hessel
29 April 2022

Altijd weer top, dank jullie wel!

Jaap Schreur
24 April 2022

Prim sushi, goed meegedacht en adequaat gereageerd. Ook voor kwaliteit.

Ad van Kuijk
19 April 2022
Bezoeker
21 March 2022

Heerlijk gegeten

Ingrid Roelands
15 March 2022

Bij het uizoeken wil ik gemakkelijk kunnen zien welke gerechten warm zijn. En de hoeveelheid wasabi en mayo die meegeleverd wordt afstemmen met klanten. Zonde om te veel te krijgen wat je vervolgens moet weggooien. Idem voor stokjes. Vraag dat aan de klant en bespaar bij klanten die dat niet nodg hebben. Verspilling/vervuiling

Ad van Kuijk
8 March 2022

Goede smaak en service

Freek
7 March 2022

Heerlijke bami soep! Prima en lekkere maaltijd.

Willemien
4 March 2022

Heerlijk

Amber janssens
17 February 2022

Vers en lekker zeker een aanrader!

Kelleners
11 February 2022

Minder vers dan normaal. Avocado deels bruin en gebakken garnaal niet lauw maar koud. Hopelijk volgende keer weer zoals altijd.

Marc de wit
6 February 2022
Mary
5 February 2022

De sushi was heerlijk en de bezorging precies op tijd!

Van den Berg
2 February 2022

Heerlijk en snel

Anoniem
31 January 2022
Dirk
22 January 2022

Sushi was heerlijk. Bestelling zoals gewenst inclusief aanpassingen. Bezorging was helaas wat laat (20 minuten later zonder melding) maar dat deed niets af aan de smaak 😀

Ron
21 January 2022

Lunch voor op kantoor (broodjes) verrassend goed!! Voor herhaling vatbaar

Anoniem
20 January 2022

Heerlijk gegeten, de poke bowl en bami soep waren geweldig!

Ferry
19 January 2022

Vers en lekker, mooi dat er vernieuwing is

Maaike
17 January 2022

Heerlijk verse sushi. Ook de yakitori woordjes waren lekker mals en goed gekruid. Verder hadden we zalm sashimi. Ik kan 123 sushi echt aanraden. Bezorging was op de afgesproken tijd! Dit ga ik echt nog een keer doen (of nog vaker 😉).

HvD
15 January 2022

Vorige keer 2 uur later dan de beloofde tijd, nu 1,5 uur later. Wij bestellen hier niets meer!

Esther
26 December 2021

Super heeelijk gegeten en ondanks kerst lekker optijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre Hebbe
20 December 2021

Goede kwaliteit sushi. Enige punt van kritiek: de zakjes met gember. Te vochtig ook zit er maar weinig in en beslist niet vers. Had 40 cc gember besteld en daarmee ook verwacht dat ik een potje verse gember zou krijgen zoals de wasabi ipv alleen extra zakjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Bakkerij Ingrid Sanders
11 December 2021

Heerlijk en stond netjes op tijd klaar

Iryna
10 December 2021

Net als altijd was alles naar wens!!!

Wibo
10 December 2021

Top!!

Willem
9 December 2021

Wel ok maar niet speciaal voor de prijzen die gehanteerd worden

Carol
5 December 2021

Snel, vers en heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline Mathijssen
1 December 2021

Heerlijke sushi. Iets meer soyasaus zou fijn geweest zijn.

Martijn
28 November 2021

Lekker hoor, en altijd fijn dat er geleverd wordt op de gewenste tijd.

Ligia Prince
12 November 2021

Op tijd bezorgd en was weer heerlijk zoals altijd

Iryna
7 November 2021

Het eten was perfect! een min puntje… Ik heb extra sojasaus besteld en die was er niet 😢

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lloyd
1 November 2021

Zoals altijd...goede kwaliteit sushi, mooi op tijd en compleet bezorgd. Erg blij mee

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bazelmans
24 October 2021

Ze waren te laat met bezorging maar hebben dat tijdig gemeld. Sushi was lekker smeuïg en vers!

Erik
22 October 2021

Bezorging was prima Kwaliteit voor mij persoonlijk tegenvallend

Verheijen
18 October 2021
Hans
17 October 2021

Heerlijke sushi en keurig op de afgesproken tijd bezorgd: top gedaan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Agnes
11 October 2021

Dit was onze 1e keer en het is heel goed bevallen! De bezorging was op tijd, de gerechten zagen er goed en verzorgd uit en...... niet onbelangrijk!!! ze smaakten ook verrukkelijk! op naar een 2e keer!

Ligia
2 October 2021

Weer heerlijk zoals altijd en precies op de afgesproken tijd. Nu de gehele bestelling in 1 keer gekregen en nog lekker mini loempia's extra gekregen. Alleen maar lof 😀

Sb
1 October 2021

Top

Martijn
30 September 2021

Eten was koud, het was bijna een half uur te vroeg klaargezet. Als ik het een half uur eerder had kunnen ophalen dan had ik het op dat tijdstip besteld. Opmerking daarover werd niet op ingegaan. Alleen werd aangegeven dat het eten warm gehouden wordt als het nog moet worden opgehaald. Dat was vreemd want het stond gewoon koud op de bar. Vooral in de communicatie niet klantgericht. Als je een klant koud eten meegeeft bent de klant zegt daar iets van, dan kan je daar op z’n minst begrip voor tonen in plaats van je gelijk proberen te halen door onwaarheid te vertellen en de ervaring van je klant te negeren. De gebruikelijke pokebowl bakjes waren op. We kregen een soort sushi plateautjes waar de pokebowl inhoud op was gelegd. Dat eet niet makkelijk. Bovendien viel op dat bijna alleen maar rijst was toegevoegd. Minimale groenten er cetera. En te weinig saus. Wellicht dat we toevallig pech hadden met deze bestelling want ik hoop niet dat ditrepresentatief is voor dit afhaalrestaurant.

Stefan
17 September 2021

Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ligia
13 September 2021

Voor de 2e keer was de bestelling niet compleet, maar wederom snel opgelost en natuurlijk weer een heerlijk extraatje gekregen. De Sushi is gewoon lekker daar. Ik blijf jullie trouw😋😊

Olena
10 September 2021

It is always great and very delicious! Nice extra's and very friendly staff. My favorite sushi place :)

Marjan
5 September 2021

Keurig op tijd en erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karen Verbruggen
4 September 2021

Online besteld, verliep vlekkeloos. Alles op tijd klaar, verse sushi, vriendelijk personeel. Top!!

KM
20 August 2021
Tom
18 August 2021
Iris
17 August 2021
Saskia
16 August 2021

We hebben weer zo lekker gegeten. Goede kwaliteit en keurig op tijd geleverd.

Petra Kerstens
11 August 2021

Ik heb al vaker bestel, en altijd tevreden..maar deze keer was het niet zo lekker, leek niet vers..jammer

Ligia
2 August 2021

Ze waren de helft van de bestelling vergeten, kan gebeuren, heel netjes en snel opgelost. En het was weer heerlijk

Anoniem
29 July 2021

Het was weer heerlijk, top sushi en service!

Tam
28 July 2021

Top service. Vriendelijk personeel en hele goede sushi

Elly Hermans Kriebel
26 July 2021

Fantastische klantgerichtheid, heerlijke sushi en zeer attent personeel!! Aanwinst in Waalre.

Nynke
25 July 2021

Veel te lange bezorgtijd en dan nog 30min extra te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N.N.
22 July 2021

Top: lekker & snel bezorgd!

Andre Hebben
19 July 2021

De sushi was lekker. Alleen jammer dat de gember die ik extra besteld had er niet bij zat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

dominika
18 July 2021
Toon Timp
4 July 2021

Was weer prima verzorgd en we hebben smakelijk gegeten

Kees
2 July 2021

Jammer dat de bezorging zo lang duurde

Wibo
20 June 2021

Top!!!!

Sabine Brunas
17 June 2021

Super lekkere poke bowl, heel veel! 👌🏻

Timo
11 June 2021

Heerlijk gegeten, kom zeker een keer terug!

Anne
7 June 2021

Heeel lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
5 June 2021

In een groot deel van de sushi's zat echt weinig vis, dat ben ik niet gewend van sushi123. De zalm had nauwelijks smaak, het viel helaas tegen allemaal. Bezorging vriendelijk en op het afgesproken tijdstip.

Oliver
31 May 2021

Tasty and very good sushi-our favourite!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost
29 May 2021

Het was weer eerlijk, beste van de omgeving!

margot janssen
25 May 2021

de mayonaise zat niet op de sushi, wij hadden spicy tuna besteld waar een 'swirl' van spicy mayo op hoort te zitten, er zaten enkel kruiden op, ook de andere sushi was erg droog, het was in zijn geheel niet lekker. ik zou nog teruggebeld worden na intern overleg want ik had hier onmiddelijk over gebeld, ook dit is niet gebeurd. bovendien moesten we ook nog bijna een uur extra wachten itt wat de website aangaf. zeer ontevreden en ik verwacht heel graag alsnog een telefoontje 06 12348667

Elles
24 May 2021

Lekkere sushi en op de hoogte gesteld wanneer het geleverd werd.

Kitty fiolet
23 May 2021

Altijd vers en goede kwaliteit. We hebben weer heerlijk gegeten. Ook de veggiebox die op verzoek vegan was gemaakt was heerlijk.

Anoniem
20 May 2021

Het was heerlijk ga zeker terug kome!

De Bakkerij Ingrid Sanders
19 May 2021

Stond keurig klaar Zeer smaakvol Kreeg gratis mini loempia's erbij Top, klasse!!

Lloyd
17 May 2021

Super lekker vers, keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iryna
13 May 2021

Net als altijd alles was super lekker!!!

Smit
9 May 2021

Heerlijke sushi. Een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther Van tongeren
7 May 2021

Erg lekker Perfect optijd geleverd

Andre
3 May 2021

Blijft verwarrend. Eerst een mail met een ophaaltijd en daarna nog een mail met andere ophaaltijd. Kwaliteit was dit keer stuk minder: ingrediënten leken minder vers dan gebruikelijk

Frank
30 April 2021

Al weer veel te laat bezorgd. Besteld om 17:00 voor bezorging om 18:00. Dat wordt vrolijk naar 18:30 verzet. Vervolgens word je gebeld om 18:30, dat het er aankomt, om 19:00 een e-mail dat het nu echt onderweg is, en dan eindelijk na 19:15 bezorgd. Kwaliteit verder prima.

Aldona
27 April 2021

Zoals altijd, sushi van super kwaliteit, op tijd geleverd. En ook nog paar extra’s ontvangen. Een suggestie: deze keer was de sushi koud geleverd, het zou fijn zijn als het (zo als het altijd was) op de kamertemperatuur geleverd is. Bedankt!

Paul Jansen
26 April 2021

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het voedsel. Zeker bij sushi is dat erg belangrijk. Daarnaast zijn de porties ook goed.

Tony
19 April 2021

Amazing food! We love the quality and service.

Paul
16 April 2021

Heerlijke sushi en geweldige service! een aanrader voor iedereen.

Olena
15 April 2021

Great sushi and service!

Kitty fiolet
5 April 2021

Nooit worden we teleurgesteld door jullie sushi. Altijd goede kwaliteit en heerlijk vers. Leuke acties en extra's maken t compleet. Een jonge crew in Waalre die netjes zijn en hard werken.

Sabine Brunas
5 April 2021

Perfect op tijd en super lekker vers!

Petra
2 April 2021

Super lekker gegeten. En goede service. 👌

Wil
31 March 2021

Erg genoten van de heerlijk verse sushi. Top assortiment en stipt op tijd bezorgd.

Mieke
29 March 2021
Paula
22 March 2021

We hebben weer gesmikkeld.

Michiel
21 March 2021

Gewoon lekker sushi. Moet glutenvrij zijn en eigenlijk nooit last gehad (dochter). Afhaarijd die aangegeven is is de juiste tijd. Niet wachten. Wat lekkers extra mee omdat een bepaald bedrag besteed was en gewoon lekker. Goede sushi voor een niet te gekke prijs.

Cees de Waal
13 March 2021

Vandaag voor de tweede keer sushi besteld bij Sushi 123 in Waalre. Dit omdat de eerste keer erg goed is bevallen. Nu ook weer, ronduit top! Heerlijke Sushi, zowel de eerste als tweede keer erg goede service met extra gerechten van het huis. Kan het iedereen aanbevelen. Dank je wel Sushi 123 Waalre voor de goede service , de heerlijke sushi en al het lekkere extra's. Tot snel weer!

Iris
13 March 2021

Heerlijk verse sushi en lekkere wasabi :)

Martijn
8 March 2021

Ieder keer, welke sushi of mix je ook bestelt, het is altijd goed. Super vriendelijk en persoonlijke service bij het ophalen. Top!

peter
4 March 2021

het was weer top zeker een aanrader!

Marc
3 March 2021

Vers, lekker en creatief, gewoon heel goed

Frank
28 February 2021

lekkere sushi's en sashimi

Toon Timp
28 February 2021

Keurig op tijd bezorgd door nette jonge man. Vorige keer zaten er stokjes bij en wasabi dit keer niet of had dit apart besteld moeten worden?

SB
27 February 2021

Makkelijk te bestellen Op tijd geleverd Goede service Lekker

Melanie Huijberts
20 February 2021

Beste Sushi 123 Het eten was heerlijk echter waren jullie vergeten de soja, stokjes en wasabi bij te voegen.

Ad van Kuijk
15 February 2021
Ligia
13 February 2021

Was weer heerlijk en netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Hessel
10 February 2021

Heerlijke pokebowls gehaald, keurig op tijd en snel klaar en nog extra loempia'tjes en twee blikjes Cola meegekregen, snel weer doen!

Maud
7 February 2021

Erg lekker en vers!

Max Broers
2 February 2021

Geweldige sushi maar ietswat zuinig met sojasaus

Eva Jacobs
31 January 2021

Het Was heerlijk! Alles supervers. Goede service, netjes op tijd. Krijgt ook nog een mail dat ze eraan komen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
30 January 2021

Halen hier altijd onze sushi. Vriendelijk personeel, goed eten en altijd op tijd met bezorgen. Krijgen af en toe zelfs een extraatje als ze iets over hebben, dus dat is altijd een leuke verrassing. Wij raden sushi 123 Waalre dan ook zeker aan! Ga zo door 👍🏻

Rien P
30 January 2021

Alles uitstekend

Elly Hermans
27 January 2021

Super lekker, vriendelijk personeel en een extraatje voor de jarige job!

Tim
26 January 2021
Toon
25 January 2021

De smaak was goed de sushi's waren aan de kleine kant qua formaat. Beter om de wasabi in de komkommer sushi weg te laten .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellis
25 January 2021

De sushi was meer dan 15 min later als besteld. Terwijl we drie uur van te voren hadden besteld. Daarnaast kan de sushi strakker gerond worden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Es
23 January 2021

Sushibox was heerlijk, alleen gefrituurde rijst met tonijntartaar is niet zo onze favoriet! Fijn dat het net wat eerder klaar was dan aangegeven.

Marlene
23 January 2021

Aardig over de telefoon En oprijd bezorgd Eten was heerlijk

Marjolein
23 January 2021

Lekkere sushi met vaak wat extra hapjes erbij om te proberen. We werden meteen gebeld toen de sushi 5 min later kwam dan gepland. Goede service.

Polikliniek
22 January 2021

Uitstekende service, kwaliteit prima. Voor herhaling vatbaar.

Marieke
18 January 2021

Top! Zoals altijd! Dit keer ook nog eens een lekker toetje erbij gekregen. Aanrader

P vd Ven
18 January 2021

Bestelling kwam pas 3/4 uur later dan opgegeven tijd zonder ook maar n berichtje dat het door welke reden dan ook uitliep. Op de aangegeven bezorgtijden kreeg ik een beticht dat ze onderweg waren wat niet was want 3/4 later kwamen ze pas. Toen ik gebeld had op dat moment bleken ze nog aan de bestelling moeten te beginnen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 123

Excuses voor het ongemak, we bellen altijd als de bezorging wat later word. Tijdens onze drukste tijdstip is de wachttijd maximaal 1,5 uur.

Margriet Vlaming
17 January 2021

Heel erg lekker! Wij bestellen vaker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone
15 January 2021

Goed gevulde sushi, erg lekker!

Linda vd V
13 January 2021

super goeie kwaliteit, echt heerlijk gegeten, goede kwaliteit-prijsverhouding, leuke extraatjes!

Remy
11 January 2021

Heerlijke sushi en fantastische service en levering!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Giselle
11 January 2021

Super service en alweer heerlijk gegeten. Het toetje was een leuke verrassing. Snel weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
11 January 2021

Bestellen + bezorging ging prima. De sushi zelf was ook prima. Er zaten zelfs een paar extraatjes bij, dank :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W. Smulders
10 January 2021
Rutger
9 January 2021

Prima kwaliteit, echt aanrader! Beste kwaliteit van de regio tot dusver.

Cees de Waal
2 January 2020

Ronduit top! Erg lekker, daarnaast extra Sushi van het huis gekregen. Voor ons de eerste keer maar gaan zeker terugkomen. Kan het iedereen aanraden. Nogmaals....TOP....dank je wel Sushi 123

Aldona
1 January 2020

Heerlijke sushi op tijd geleverd. En nog wat extra gratis mini loempia’s en toetjes gekregen 😁 dat is service!

Jolien
1 January 2020

Op oudejaarsavond gekozen voor 18:30 bezorging en ze waren er om 18:30 precies! Super lekkere sushi en nog wat kleine extraatjes gekregen. Bedankt voor de goede service!

Niels
1 January 2020

Superlekker, vers en stipt op tijd bezorgd.

Jim
23 December 2020

Super service, heel klantvriendelijk en gastgericht. De sushi was heerlijk en de extra verrassing voor de verjaardag van mijn vrouw ook. Bedankt voor deze leuke actie

Marijke
23 December 2020

Bezorgen was 45 minuten later als wat was doorgeven. Maar was super lekkere sushi

Peter Baijens
19 December 2020

Zeer klantvriendelijk en super lekkere sushi

Femke
17 December 2020

Super lekker en optijd klaar!!

E&D
14 December 2020

Heerlijke sushi, vers! En verrassing dat jullie er nog wat extra sushi er bij hebben gegeven.

B.
13 December 2020

Snel en makkelijk te bestellen Ben gebeld om door te geven dat bestelling vertraging opgelopen is Lumpias extra ontvangen ivm vertraging Lekker gegeten!

Iryna
30 November 2020

Heerlijk gegeten! Bedank ervoor!

Koos
29 November 2020

Heerlijk, vriendelijk, snel!

Arno
29 November 2020

Netjes gebeld dat de bestelling 10 min later zou komen. Sushi 🍣 was erg lekker! We gaan hier zeker vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laurens
22 November 2020

Top kwaliteit zoals steeds!

HvD
16 November 2020

Tot nu toe steeds perfect. Echter nu meer dan 30 minuten tussen bericht dat de bezorger onderweg was en levering. Gevolg: warme gerechten koud en taai geworden. Jammer

Reaction from Sushi 123

Excuses voor het ongemak. In de toekomst gaan we daar extra goed op letten. Dank u wel voor de feedback.

Van de Gevel
14 November 2020

Helaas voor het eerst viel de sushi helemaal uit elkaar. Bij elke hap opnieuw...

Kim
14 November 2020

Eten altijd super goed en hele vriendelijke mensen

monique v hout
8 November 2020

we hebben heerlijk genoten van de verse sushi alles klopt bij dit bedrijf stipt op tijd echt een aanrader wij bestellen snel weer ga zo door echt top in deze vervelende periode voor de restaurants

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jurgen
8 November 2020

Weer super gegeten!

HM
7 November 2020

Heerlijk gegeten en punctueel bezorgd: top!

Sanders
7 November 2020

Heerlijk vers en precies op tijd geleverd. Ze verdienen een 10...

C. v.d. Hoef
6 November 2020

Het was voor ons de eerste keer. We hebben heerlijk gegeten.

Leon
25 October 2020

Erg goed!! Heerijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
24 October 2020

Hele goede sushi, stipt op tijd, een feest om te zien en te eten. Enorm vriendelijk personeel. Voor de zoveelste keer hebben ze gezorgd voor een top diner, blij dat ze in het dorp zitten ✌️

FvK
22 October 2020

lekkere temaki, California, gunkan, futo en sashimi van Jacobsschelp. Bezorging stipt en vriendelijk

Patricia Gray
16 October 2020

Eten was prima. Was op tijd klaar om op te halen. Alleen (nieuwe?) soya saus in zakjes vonden wij allebei echt niet lekker. Heel zoet. Tip: bij sommige gerechten wordt komkommer strookjes toegevoegd. Bij andere sushi afhaal restaurants is dit wit radijs. Dat vinden wij veel lekkerder. De komkommer voegt niets toe aan het gerecht.

Freek
12 October 2020
Gerard
11 October 2020

Keurig op tijd, goed verzorgd, alles smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.
11 October 2020

Sushi is fresh and make individual what in my case is perfect because i am pregnant. I will come back for sure 😉

Mark van de Moesdijk
3 October 2020

Sushi was lekker maar wel jammer dat er overal komkommer in verwerkt was. Californian roll was flauw. Zeker voor herhaling vatbaar! Service was goed en snel.

vliet
28 September 2020

zeer goede service, ik had voor 20.00 besteld en door drukte belde ze op dat het 15 min later werd en er als compensatie 4 extra sushi bij hadden gedaan. zeer nette service. kwaliteit was goed

Luijbregts
22 September 2020

Helaas geen stokjes, geen wasabi en geen gember erbij ontvangen en maar 1 heel klein zakje soya saus voor 64 stuks sushi! (Partyschaal + sushirol) De sushi was naar 1 kant vd ronde schaal verschoven. Schaal was ook niet mooi “opgemaakt”. Ook was de bezorging 25 minuten later dan beloofd. Rijst was erg droog en flauw van smaak. ( te weinig rijstazijn en suiker?) Dit was onze 1e kennismaking met Sushi 1 2 3 Waalre. Viel erg tegen. Jammer.

HM
19 September 2020

Heerlijke sushi en punctueel op tijd bezord: helemaal top!

Manin
13 September 2020
Kim
13 September 2020

Hele lekkere sushi! Mail van aangepaste tijd kwam erg laat binnen dus best wel even moeten wachten tot het klaar was. Maar helemaal goed gemaakt omdat we wat extra sushi hebben gekregen, LEKKER!!!

de Wit
6 September 2020

Heerlijke sushi Vriendelijk personeel We hebben genoten !

Margriet
24 August 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel.

J.v.Bakel
22 August 2020

Goed verpakt en verzorgt en het voornaamste heerlijk van smaak.

Karin
21 August 2020
TH
17 August 2020

Bezorging duurde lang, maar het was heel fijn dat we daarover werden gebeld. Ook aardig dat we wat extra kregen.

Marsha dodemont
16 August 2020

Wij bestellen hier vaak, maar de kwaliteit vandaag was niet zo goed. De gyoza was zwart verbrand aan de randen. Te lang gebakken en zonder saus. Sushi viel uit elkaar en was erg warm en droog. Krab zag er zelfs vreemd en erg slap uit. Erg jammer, misschien de vaste mensen op vakantie? Volgende keer hopelijk beter.

Sjoerd
14 August 2020
Karin
14 August 2020

Super !!!

Paul van Dooren
14 August 2020
Kittyf
11 August 2020

Goede sushi en goede service. Als de bestelling later klaar is lossen ze dat netjes op.

Margriet
1 August 2020

Zoals altijd heerlijke sushi en fijne service. De eigenaar nam zelfs de moeite me even te bellen om te overleggen ivm glutenallergie. Top restaurant!

Monique V hout
25 July 2020

Het was weer heerlijk

Louise
16 July 2020

Echt heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd.

Janine
12 July 2020

Geweldige service, heerlijke sushi! Aanrader

Dick
12 July 2020

Super goed & lekker! Misschien goed om eens te kijken hoe het plastic bij het afhalen wat verminderd kan worden.

Ilse van Bussel
3 July 2020

Lekker vers en vriendelijk personeel zeker een aanrader. Tot snel weer!

P. Van Der Weijden
11 June 2020

alles keurig verzorgd en super vers op de afgesproken tijd geleverd.

Pascalle
5 June 2020

We hebben weer genoten van het heerlijk bereide eten. Nu nog een oplossing bedenken voor al dat plastic verpakkingsmateriaal.

Margriet
3 June 2020

Super lekker en altijd vriendelijk geholpen.

Ralf
31 May 2020

Was snel, vers en heerlijk

Kirsten
28 May 2020

Erg tevreden, al paar keer hier sushi besteld. Je proeft de versheid, complimenten.

Annemarie van den Broek
24 May 2020

Lekker sushi en mooi op tijd bezorgd

P. Van Der Weijden
21 May 2020

Was geweldig!

Amber de Louw
21 May 2020

Erg goed en netjes!

Monique V hout
19 May 2020

Super tevreden Alles vers Echt een aanrader Boffen in ons dorpje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
16 May 2020

Vriendelijke mensen en goede sushi

Marjan
16 May 2020

Goede sushi, fijne smaken

Kim
16 May 2020

Sushi was erg goed. Bezorging heel slecht. Als ik om 15.00 bestel en doorgeef dat het er om 17.30 moet zijn en het er dan om 17.45 is... Dat kan echt niet. En als je dan in 10 minuten moet eten omdat om 18.00 de klanten er alweer zitten dat is dat zonde van hoe duur het is. Beter gaan plannen :)

Eefje van de Vijfeijke
14 May 2020

Lekker en perfect geleverd.

Rosalba
13 May 2020

Eerste keer en het was super!

Inge
11 May 2020

Heerlijke sushi!

Clemens
11 May 2020

Erg lekker en op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

peter
9 May 2020

was weer erg goed

Freek
9 May 2020

Wij bestellen iedere maand wel een keer bij Sushi 123 Waalre. Personeel zoals altijd keurig netjes. Ik werd gebeld dat de bestelling een kwartier eerder klaar was. Eten is iedere keer prima, hoewel net iets teveel peper bij de tonijn sushi wordt gebruikt.

Monique V hout
30 April 2020

De suchi was heerlijk vers Goed verzorgd Perfect op tijd Een aanrader

Kim
26 April 2020

Prima sushi. Niet te beste maar hij is zeker wel lekker. Vriendelijke service.

Marsha dodemont
25 April 2020

Heerlijk! Loeihete gyoza's. Heerlijke sushi!! Zoals altijd.

Patricia Gray
25 April 2020

Al krijg ik bevestiging voor een latere tijd dan ik ingetoetst heb bij bestelling ga ik ervan uit dat het minstens een kwartier NOG later bezorgd wordt. De regel lijkt te zijn: te laat

....
24 April 2020

Heerlijke sushi!

peter
20 April 2020

was weer super

Floor
19 April 2020

Super gegeten! Echt top!

Joep
12 April 2020

De nieuwe sashimi takaki is echt super van smaak. Bezorging op de minuut van de afgesproken tijd

Peter Hoekstra
11 April 2020
Wij
6 April 2020
Hilverts
3 April 2020

Super lekkere verse sushi’s en bezorging binnen half uur.

Marian
30 March 2020

Online besteld. Klaar op de afgesproken tijd en... lekkerrrrrrr!!

V. Och
28 March 2020

Was heerlijk!

Joy
26 March 2020

Ik ben tevreden over de tijd waarop mijn bestelling bezorgt werd en ook de kwaliteit was erg goed. Wij gaan vaker bestellen bij Sushi123 Waalre

Theo Vreven
26 March 2020
MD
21 March 2020

We zijn allebei heel erg ziek geworden na het eten van de sushi. We hebben hier altijd goede ervaringen gehad maar deze keer is er echt wat mis gegaan lijkt het. Heel vervelend!

Mark
14 March 2020

Toppers 👍

Marijke
2 March 2020

Ik vind jullie sushi echt heerlijk hoor! Alleen hij valt echt zo snel uit mekaar.. Ik kan hem niet eens met stokjes oppakken. Dat is echt het enige wat ik altijd zo jammer vind. Voor de rest alles perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kate
28 February 2020

Heerlijke eten en snel bezorging. Ben helemaal gek op de miso soup en ebi tempura 😋 lekker!

Ellen
28 February 2020

Snel bezorgd en super lekker.

anoniem
25 February 2020
Antonio
22 February 2020

Very fast delivery. One of the best sushis in town. We just love it. Super recommend it!

Maud
22 February 2020

Lekkere sushi, snelle/goede service👍🏻

Julia
18 February 2020

Het was wederom erg lekker 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
15 February 2020

Lekkere verse sushi, alleen lang wachten 1,5 uur na de iDeal betaling staat de bezorger voor de deur. Wel met gratis mini loempia’s voor het lange wachten.

Katrin Maass
13 February 2020

Het was weer zooo lekker! Echt een aanrader! Supersnelle bezorging en fantastische Sushi 🍣.

Kim
11 February 2020

Erg goede sushi en top service!

Valentino
10 February 2020
Karla Bachiega
10 February 2020

Great food, amazing service! Its the best in Nord Brabant . Me and my family love it. :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meisje waalre
4 February 2020

Ze belde netjes op dat de bestelling Verlaat was, ook extra rol gratis gekregen😊 Helaas waren ze de stokjes vergeten.. de enige tegenvaller, sushi was heerlijk vers en van goede kwaliteit

Stefan
2 February 2020

Lekkere sushi, vers. Er werd netjes gebeld dat de bezorgtijd met 10 minuten overschreden werd. Top

W. Koster
30 January 2020

Heerlijke sushi en supersnelle levering!

Jeffrey
28 January 2020

Vriendelijk en attent personeel. Prima verse sushi.

Freek
27 January 2020

Het was weer erg lekker. Ruime keus en erg goed klaargemaakt. Service van de heren is ook prima.

FrankvK
27 January 2020

prima sushi's vers bereid voor afhaling, ik zag ook dat men daar ter plaatse kan eten, Sushi123 heeft circa 10 tafels.

Marinke
20 January 2020

Al vaker hier besteld, smaakt erg goed. Wel 1 opmerking, in de Tuna roll 9 pieces zat opnieuw wasabi, terwijl dat niet in de omschrijving staat. Niet lekker als je daar niet gek op bent.

Reaction from Sushi 123

Beste marinke, Wij vinden het vervelend dat onze tonijn rol niet naar verwachting is bevallen. Wel kan ik u vertellen dat wij Geen wasabi gebruiken in onze sushi, daarentegen zit in onze Tuna Rol wel een pittige saus die samen bij de tonijn zit. Mocht er iets niet duidelijk zijn of wil u meer weten over onze producten kunt u met al uw vragen naar ons toekomen. Groetjes, team sushi123 Waalre

Senden
18 January 2020

Hele lekkere sushi voor een goede prijs. Ook heel snel klaar!

Nienke
6 January 2020

Vers, mooie presentatie, erg smakelijke sushi, stipt op tijd bezorgd mét gratis extraatje. Prima

Bart
6 January 2020

Wederom erg goede Sushi, lekker snel klaar, heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
2 January 2020

Hele lekkere Sushi, snel klaar, vriendelijk personeel, ik zou zo weer bestellen!

Koos
26 December 2019

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel!

Marjo
25 December 2019

Heerlijke verse sushi

Marc
25 December 2019

Snelle levering, en bestelling was compleet en netjes verpakt. Overall rating voor het eten: zeer matig. Ebi fry was erg lekker, de zeewier salade was okay en de bijproducten (wasabi, gember, soja) waren goed. Maar de maki in zowel de roll mix als de veggie mix vielen erg tegen. De gebruikte producten waren vers, maar niet in balans: veel te veel (best wel harde) komkommer en ook nog heel grof gesneden waardoor we het idee hadden rijst met blokjes harde komkommer te eten ipv sushi. En bij de spicy tuna zaten de kruiden er heel erg bovenop met als gevolg dat de kruiden tijdens het eten niet mengen met de shushi waardoor je kwa smaakbeleving geen spicy tuna eet, maar eerst een beetje tuna proeft en daarna pittig gekruide rijst aan het eten bent. Erg jammer.

Joyce
24 December 2019

Heerlijke sushi en snelle service.!

Peter Baijens
23 December 2019

Zeer lekker en erg vriendelijk personeel.

René
14 December 2019

Erg lekker en vers! Je wordt gebeld als ze 5min later komen bezorgen dan de afgesproken tijd. 👍

Marijke
4 December 2019

Heerlijke sushi! Aanrader

P.Baijens
2 December 2019

Netjes op tijd verzorgd en erg lekker

Maud
29 November 2019
W.
25 November 2019
Melanie Huijberts
14 October 2019

Aangenaam verast. Goeie kwaliteit en ik bestel dus zeker vaker!

Familie van den Berk
14 October 2019

Bij de gegrilde shashimi 2 stukken tonijn/zalm te weinig. Belooft volgende keer recht te zetten. Goede service...

Joep
14 October 2019

Lekkere Sushi, vers van smaak. Ook de combinaties die aangeboden worden in een pakketje zijn erg smakelijk. Deze keer 3 kleinere porties besteld om zelf te combineren, alles goed voor elkaar genoeg wasabi en soy saus.

Leon
14 October 2019

Heerlijke sushi, alles zeer netjes , en op tijd klaar. Volgende keer weer !!

Mark
2 October 2019

Ik was blij verrast dat ze om 12u al open waren. Mijn eten was precies klaar toen ik binnen kwam. De bediening was erg vriendelijk. Eh het belangrijkste; de sushi was erg lekker. Al met al dus een lekker en goed vullende lunch gehad.

Heleen
27 September 2019

Lekkere sushi, vriendelijke bediening. Bedankt!

Peggy van straaten
21 September 2019

Bestelling iets te laat bezorgt. Wat warm moest zijn was koud. Verder wel lekker maar niet super. Verhouding rijst/ vulling van de sushi niet naar verhouding. Te veel rijst.....

André
16 September 2019

Goede sushi en sashimi met heerlijk verse vis. Prima verpakt en bestelling was op tijd klaar om af te halen. Prijzen liggen meer op het niveau van een sushi restaurant dan van andere afhaalgerechten

Geert
12 September 2019

Goede kwaliteit en grote keuze

Rianne
8 September 2019

Echt goede, super verse sushi! De bezorging duurde wat lang, een uur, maar was het wachten meer dan waard! Aanrader!

Sabine Brunas
6 September 2019

Optijd klaar en erg lekker!

Paul van Dooren
1 September 2019

Eerste keer dat wij bij Sushi 123 hebben besteld. Is zeer goed bevallen, lekkere gerechten mooie porties.

Simone
29 August 2019

Ik vond de Sushi lekker, ik miste alleen wel een wat uitgebreidere kaart.

Trudy Vos
28 August 2019

Prima, alles naar wens!

Pavle Petrovic
25 August 2019

Wasabi vergeten bij te doen

Marinke
25 August 2019

Heerlijke sushi, met goed veel vis. Ziet er allemaal verzorgd en vers uit. Als ik 1 verbeterpunt mag noemen; bij mijn online bestelling moest ik betalen voor het toevoegen van sojasaus, wasabi & gember, maar bij het afhalen bleek je dit gratis mee te kunnen krijgen.

Morwaried
25 August 2019
Jan
24 August 2019

Wij zijn blij met de komst van Sushi123 naar Waalre. Kwaliteit van het bestelde eten is prima en de afgesproken afhaaltijd klopte perfect! Het bestelproces via de website verliep moeizaam: het duurt even voordat je het knopje voor afhalen hebt gevonden. Ook de menukaart is niet echt overzichtelijk zoals de hard copy menukaart die wij in de zaak kregen. Jammer dat het filiaal in Waalre niet aan thuisbezorgen doet.

Kaat
23 August 2019

Vriendelijk personeel, sushi was goed zou iets pittiger mogen.

Lisa
22 August 2019

Erg lekkere sushi en aardig personeel bij het afhalen!

Peter Baijens
17 August 2019

Mooie nieuwe zaak bestelling keurig op tijd klaar. Vriendelijk personeel. En lekker gegeten. 1ste indruk top.